Djevojka nogometaša Duje Ćalete Cara reklamira isti brend kao i Severina

Adriana Đurđević zablistala je u neonskoj haljini i šarenim sandalama za poznati brend obuće
Vidi originalni članak

Adriana je uz Ellu Dvornik, Pamelu Smoljanić, Ljupku Tanevsku i Emu Luketin ambasadorica brenda i suradnica na Massovoj platformi. Lijepotica će vam pokazati kako kombinirati šarene sandale brenda Mass koje su hit ljeta. Ovu 'it' djevojku i influencericu na Instagramu prati preko 50 tisuća pratitelja. 

Iako mnogi od nas biraju udobnost, gotovo svakoj ženi teško je odoljeti cipelama visokih potpetica, posebno kad je riječ o sandalama koje nosimo u toplijem dijelu godine kad više vremena posvećujemo kombiniranju odjeće, a omiljene traperice često zamijenimo lepršavim haljinama. No, uvijek se nameće pitanje – kakve sandale izabrati? Koja je boja idealna za ljeto? Odgovor je – sve! Šarene sandale u cijeloj paleti boja apsolutni su hit ljeta. 

 - Oduševljena sam trendom neonskih boja koji se vratio na velika vrata, pa, iako sam pobornica ležernih stylinga, lepršavim haljinama u jarkim bojama ne mogu odoljeti. Pogotovo kad koža još malo potamni od prvih zraka sunca! No, kad je riječ o haljinama u raznim bojama, problem mi uvijek stvara izbor obuće. Toliko je boja, koja pristaje najbolje uz što? Teško se odlučiti… Čim sam ušla u Mass, oduševila sam se ovim sandalama jer više ne moram paziti pristaju li moje cipele uz odjeću jer ove savršene ljetne sandale visokih potpetica pristaju u sve! Definitivno omiljeni komad obuće ove tople sezone - otkrila je Adriana. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".