Djevojka naručila online krzneni kaput, a dobila 'komad papira s rukavima'

Izbjegavajte neprovjerene modne stranice
Vidi originalni članak

Kada vidite predobru stvar na internetu po toliko povoljnoj cijeni da ne možete vjerovati da je to moguće - uglavnom i nije moguće. To je lekcija koju su brojni kupci naučili na teži način. 

Mnogi manji brendovi nemaju problem s tim da svoje proizvode predstave na stranicama u nešto boljem svjetlu nego što zapravo izgledaju, pa tako vrlo često ono što ste naručili ne ispuni vaša očekivanja, dapače. 

Slična je i priča 23-godišnje Mikale koja je skrolajući Instagramom naletjela na prekrasan kaput i odlučila ga naručiti. Kaput koji je naručila trebao je biti dug, od debelog svijetloružičastog krzna i s crvenim srcetima - a samo po cijeni od 50,25 dolara. No, kaput koji je stigao samo je djelomično nalikovao onomu koji je naručila. 

Mikala ga je za Metro.co.uk opisala kao 'komad papira s rukavima' koji je napravljen od 95 % poliestera i 5 % spandeksa. 'Toliko je tanak da mogu vidjeti kroz njega. Ne znam zašto sam uopće mislila da će biti okej', rekla je Mikala koja je pokušala stupiti u kontakt s brendom kako bi se žalila, no njezine poruke nisu dostavljene jer službena e-mail adresa nije pronađena.  

Riječ je o brendu Soleila na čijim stranicama zaista stoji fotografija krznenog kaputa, no na slici je kaput modne dizajnerice Simonette Ravizze iz prošlogodišnje jesenske kolekcije. 

Pretražujući tu sliku, otkriveno je da se različite inačice tog kaputa prodaju putem različitih jeftinih modnih stranica, dok originalni kaput više nije u online ponudi. 

Simonetta Ravizza krzneni kaput sa srcetima koštao je oko 3500 dolara, tako da je cijena od 50 dolara zaista bila primamljiva, ali isto tako i izrazito nerealna. 

Ovih dana, kada će online tržište biti udarno zbog snižnjena, provjerite stranice s kojih naručujete i pročitajte iskustva korisnika na društvenim mrežama. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".