Djevojka Joška Lokasa i bivša Miss turizma izgleda senzacionalno u crnoj mini haljini

Jelena Katarina Kapa zna da s crnom bojom nikad nema greške!
Vidi originalni članak

U zagrebačkim Mlinovima ekskluzivnom zabavom predstavljeno jedinstveno naselje luksuznih vila BEL VILLAGE koje donosi sasvim nove standarde života na visokoj nozi. Kompleks prekrasnih rezidencijalnih vila oduševio je okupljene goste, među kojima su se našla i brojna imena društvenog života.

Na predstavljanju je bila i Jelena Katarina Kapa, bivša Miss turizma i djevojka voditelja Joška Lokasa. Jelena je ovom prilikom zablistala u mini crnoj haljinici koju je kombinirala uz crne cipele, a pokazala je fantastične noge. Usta je naglasila crvenim ružem, a od modnih dodataka odabrala je zlatne ring naušnice koje su veliki hit već nekoliko sezona. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".