Djevojka Ćalete-Cara u provokativnom izdanju: Umjesto majice, nacrtala "kockice"

Adriana Đurđević dokazala je da je jedna od najzgodnijih WAGsica
Vidi originalni članak

Adriana Đurđević, djevojka našeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara, definitivno je njegova najveća podrška, a to je dokazala bodrivši ga u Nižnjem Novgorodu na tribinama, ali i u rodnom Dubrovniku pred televizorom.

Osim što je javnosti zapela za oko zbog svoje ljepote i odličnog smisla za modu, obožavatelje je oduševila posljednjom objavom na Instagramu kojoj je u kratkom roku skupila mnogo lajkova. Radi se o njezinom najprovokativnijem izdanju do sad.. Naime, pozirala je samo u bijelim hlačama, a umjesto majice ili dresa, narctala je prepoznatljive "kockice" i broj 15 koji nosi njezin dragi. Provokativnu fotografiju popratila je opisom "Mi smo tim jer poštujemo, vjerujemo i brinemo jedni o drugima", a pratitelji je obasipaju komentarima poput "Ekstra si" i "Top si". Što drugo reći nego - uz ovakvu podršku možemo samo do pobjede!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".