Pogledajte kako izgleda jutro nakon lude djevojačke večeri provedene u termama i noćnom izlasku

Naš Goran Čižmešija fotkao je divne djevojke jutro poslije djevojačke večeri
Vidi originalni članak

Djevojačka je definitivno jedan od najvažnijih dana u životu svake dame, a jako dobar provod imala je buduća mladenka Mia Sabljić koje je naš Goran Čižmešija ulovio jutro poslije u centru grada.

Mia je bila u društvu sestre Dore, kume Dore Bučan, sestrične Ive Sabljić i prijateljica Marte Prpić, Ane Glibo i Maje Pranjić, a sve su ljepotice bile baš jako stylish, u genijalnim kombinacijama koje su idealne za prijelazno razdoblje. 

Buduća mladenka (u sredini) otrkila je:

Sredile smo se za kavu jutro nakon izlaska koji je bio slavljenje moje djevojačke večeri. Jučer smo se družile cijeli dan i noć, pa smo se sada nakon par sati sna našle da prepričamo dojmove.

Djevojke su rekle kako nisu htjele klasično kućno druženje, već su ujutro otišle u rimske terme na spa, bazene i saune, a kasnije su se prebacile u klub do ranih jutarnjih sati:

Naravno, imamo energije još i za kavu, mlade smo, pa možemo! Ali ipak nismo sve od jučer na broju, nekima je teško probuditi se nakon burne noći. Svadba će, sudeći po našoj kondiciji, trajati najmanje dva dana.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".