Dizajnersko ili high street? Pronašli smo jeftinu verziju torbice od 1200 eura!

High street verzija jeftinija je preko nevjerojatnih 40 puta!
Vidi originalni članak

Ukoliko imate profil na Instagramu, utoliko ste sigurno uočile kako brojne trendseterice diljem svijeta luduju za torbicom s potpisom kuće Chloe. Riječ je o modelu Nile, čija je cijena 1190 €, a bez obzira na tu vrtoglavu cifru, torba je trenutačno na web shopu My Theresa - rasprodana!  Ova je torba napravljena od teleće kože, a ono što je definitivno čini posebnom je ring zlatne boje koji ujedno služi i kao ručka! 

Ipak, brojnima je zbog svog pozamašnog iznosa nedostižna, no high street trgovina Mango pobrinula se da ipak ne ostanemo "kratke" za ovakav odličan modni dodatak. Naime, u svoju su proljetnu ponudu uvrstili torbu koja je gotovo identična sa skupocjenim modelom. Torba dolazi u dvije boje, crnoj i boji kave, no napravljena je od umjetne kože. Ako se odlučite za ovu kupnju, trebat ćete izdvojiti 199 kuna, što je znatno manje od gore navedenog modela! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".