Dizajnersko ili high street? Ove sandale dijele nevjerojatnu sličnost!

Razlika u cijeni je čak 35 puta!
Vidi originalni članak

Ako ste vjerna posjetiteljica dizajnerskim web shopova poput Farfetcha, Net A Portera ili My Therese, a istovremeno volite zaviriti u izloge high street trgovina, sigurni smo kako se primijetile kako se u ponudi potonjih često nađu modeli koji neodoljivo podsjećaju na one čija je cijena vrtoglavo iznad ovih koje su većini pristupačne.

Posljednja dva modela koja jako sliče jedan na drugi dolaze iz radionice Aquazzure, odnosno Bershke. Na stranicama Farfetcha uočili smo pastelno roze sandale s platformom ukrašenom perlicama i zakovicama. Sandale se remenčićima stežu oko noge, a imaju petu visine 14 cm. Napravljene su od kože i baršuna, a njihova je cijena 851 €. 

S obzirom da mnogim damama nije na pameti dati toliki iznos za jedan par cipela, tu su high street trgovine sa svojim modelima koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerske. "Kopiju" Aquazzurinih pronašli smo u Bershki, samo što dolaze u plavoj boji i peta im je nešto drugačija, odnosno stabilnija s visinom  od 9,5 cm. Trenutačno se nalaze na sniženju te je njihova cijena 179 kuna, no za tu cijenu ne možete očekivati kvalitetu kao kod prethodnih - napravljene su od poliesterskog i poliuretanskog vlakna, no, za nekoliko ljetnih izlazaka - i više nego odlične! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".