Dizajnerski poklon iz snova

Čak i ako ste kupovanje blagdanskih poklona ostavili za zadnji čas zahvaljujući eNVy roomu, nema mjesta panici...
Vidi originalni članak

Hrvatski modni dvojac eNVy room u pravo vrijeme predstavio je novu ,limited edition kolekciju sweatshirta. Crne elegantne majice zanimljivog i njima karakterističnog printa idealan su blagdanski poklon za sve strastvene ljubiteljice mode. Ako inače čeznete za kreacijama s potpisom eNVy rooma ovo je pravo vrijeme da sebi ili prijateljici priuštite ovaj bezvremenski dizajnerski komad. Cijene im se kreću od 390 do 490 kuna.

  Ove majice nisu samo udobne već su i zaista lako nosive pa će tako jednako dobro izgledati na kožne hlače kao i na elegantnu midi suknju kojoj će ova majica u trenu dati dozu urbanog stila. Odlučite li se nekog razveseliti ovim poklonom sigurno neće ostati razočaran!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".