Dizajnerske sandale s trendi detaljem koji nas je osvojio na prvu!

Dobar par bež sandala must have je svakog ormara!
Vidi originalni članak

Modna kuća Aquazzura neprestano nas iznenađuje s novim modelima sandala, a posljednje koje su nas oduševile su bež sandale s mašnicom na stražnjem detalju! Ove su sandale posebno upravo zbog tog detalja koji ovim im daje jednu sasvim novu, romantičnu dimenziju. Kvalitetan par bež sandala nešto je što bi svaka dama trebala imati u ormaru, s obzirom na to da odgovaraju na gotovo sve kombinacije stilova i mješavine boja. 

Osim što su u boji koja pristaje svemu, i njihova je peta idealna. Naime, ove sezone blok peta nije hit bez razloga - iznimno je udobna te u petama konačno možemo provesti cijeli dan bez da trpimo bolove! Također, prednost ovih sandala je to što, bez obzira na zanimljiv detalj, pripadaju klasici, odnosno moći ćete ih nositi i za nekoliko godina, a izgledat će jednako trendi. 

Sandale su napravljene u Italiji od vrhunske glatke i brušene kože, a njihova je cijena 525 €! U ovoj se kolekciji nalazi još jedan sličan model. Riječ je o istom obliku, no mašnica se, umjesto na stražnoj strani, nalazi na remenčićima. Ako se odlučite za ove sandale, morat ćete izdvojiti nešto više novaca, točnije 585 €! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".