Dizajnerske natikače usred zime? Ako pitate ovu trendsetericu sa špice, da!

Njezin je styling podijelio mišljenja
Vidi originalni članak

Dizajnerske natikače s postavljenim krznom bile su veliki hit u jesenskim, pa čak i u ljetnim danima, a iznenadilo nas je kako ih je ova zgodna brineta isfurala i po zimi. Iako su iznutra cijele obložene krznom pa su tople, pomalo nas je iznenadilo vidjeti natijkače po hladnom vremenu, no ona ih je uspješno kombinirala sa skinny trapericama i raskošnom bundom.

Njezine natikače potpisuje modna kuća Gucci, a za njima su trendseterice doslovno poludjele pa nije bilo dame koja ih nije dodala u svoj ormar, usprkos vrtoglavo visokoj cijeni od 995 dolara na više. Ova zgodna dama pokazala nam je još jedan trendi dodatak - riječ je o Céline, još jednom modnom komadu koji je postao iznimno popularan. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".