Dizajnerske cipele koje su hit u modnom svijetu dobile su i svoje znatno pristupačniju verziju

Zara se inspirirala dizajnerskim brendom Mach & Mach i u novoj kolekciji ponudila modele koji neodoljivo podsjećaju na luksuzne salonke
Vidi originalni članak

Brend Mach & Mach gruzijski je brend kojeg su trendseterice zavoljele u rekordnom roku. Svjetlucavi dizajn, detalji kristala i kamenčića zapeli su za oko i celebrity curama kao što su Kylie Jenner i Solange. Među najtraženijima su cipele, modeli koji su kao stvoreni za proljetnu i ljetnu sezonu vjenčanja i ostale svečanosti kad tražimo glamur i eleganciju. 

O popularnosti cipela govori i činjenica da je model Crystal Satin Pump jedan od najprodavanijih modela na Modi Operandi, a hit su zahvaljujući kombinaciji šljokica, bisera i sjaja, dobitnoj formuli koja bi osvježila i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. Ryan Kleman, buyer cipela i modnih dodataka, za britanski je Vogue rekao kako je potražnja kupaca daleko premašila njihova očekivanja. 

- Naš je cilj postati jedan od najpopularnijih brendova na svijetu i učiniti da se još više žena osjeća jedinstveno noseći našu odjeću i cipele - rekli su iz Mach & Macha za britanski Vogue. Iza brenda stoje sestre Nino i Gvantsa Macharashvili, a osnovale su ga 2012. godine. 

Budući da su cijene ovih dizajnerskih cipela "paprene", pa tako za njih treba izdvojiti oko 900 funti, mnogi traže pristupačniju alternativu, a tu je uskočila Zara s modelima koji neodoljivo podsjećaju na Mach & Mach. 

Tako smo u novoj kolekciji pronašli slingback balerinke i dva para salonki, a svaki od modela ima prepoznatljivu mašnu na prednjem dijelu, detalj po kojem je brend Mach & Mach poznat. Balerinke dolaze u nježno plavoj boji, a kod salonki je izbor između boje fuksije i plave varijante.

Cijena svakog od modela je 449,90 kn, a kao stvorene su za svečane i formalne prigode koje nas čekaju u toploj sezoni. Balerinke su idealne za dnevne varijante i poslovni dress code ako ne preferirate visoke potpetice, a salonke će upotpuniti i najjednostavniju elegantnu kombinaciju. 

Čak i ako niste njihov najveći fan, razmislit ćete o kupnji balerinki kad vidite nove, odlične modele!

FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: & Other Stories 79 € FOTO: & Other Stories 79 € FOTO: & Other Stories 79 € FOTO: & Other Stories 79 € FOTO: & Other Stories 79 € FOTO: H&M 19,99 € FOTO: H&M 19,99 € FOTO: H&M 14,99 € FOTO: H&M 19,99 € FOTO: H&M 49,99 € FOTO: Zalando Alma en Pena, 899kn FOTO: Zalando Blue by Betsey Johnson, 1119 kn FOTO: Zalando Caprice, 449 kn FOTO: Zalando Anna Field, 165 kn FOTO: Zalando Anna Field, 449 kn FOTO: Zalando Bianca Di, 899 kn FOTO: Zalando Dune London, 789 kn FOTO: Zalando FOTO: Zalando Kennel + Schmenger, 1489 kn FOTO: Zalando Kennel + Schmenger,1489 kn

Inspiracija za tople dane koje najavljuju: Doktorica ekonomskih znanosti nije prošla nezamijećeno u centru Zagreba

Student ukrao pozornost na špici: 'Obožavam maksimalizam, kod mene uvijek mora biti bombastično, natrpano i nakićeno'

Boja s kojom će brinete "doći na svoje": Popularan je izbor za proljeće, a kosa s njom izgleda luksuzno

Serum od četrdesetak kuna koji zaslužuje čistu peticu za suzbijanje akni i uklanjanje tamnih mrlja s lica

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".