Dizajnerska torba poput njezine ove se sezone vratila u modu, no ne sviđa se svima!

Potvrdila nam je da se logomanija definitivno vratila u modu
Vidi originalni članak

Logomanija se ovog proljeća vratila u modu, a čini se kako su je dame i frajeri objeručke prihvatili pa vrlo brzo prošetali torbe s potpisima dizajnerskih kuća poput Louis Vuittona ili Guccija.

Ne znamo bismo li logomaniju nazvali klasikom ili trebdom, s obzirom na to kako su torbe koje potpisuje Louis Vuitton pravi klasik u ormaru i odlična investicija - one jednostavno nikad ne izlaze iz mode, samo ih treba znati nositi! A kako ih isfurati, definitivno zna zgodna brineta sa zagrebačkog Cvjetnog trga koja je dizajnerski model kombinirala uz traperice i topić na bretelice. 

Njezin odabir bile su i Birkenstock natikače, ali i precool naočale - one su savršeno zaokružile ljetni styling koji će se posebno svidjeti damama koje nisu obožavateljice haljina i suknji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".