Dizajnerska muška torba postala predmet zafrkancije na Twitteru: "Izgleda kao košara za rublje"

Korisnici društvenih mreža prisjetili su se torbe iz kolekcije prije dvije godine koja je i dalje u prodaji
Vidi originalni članak

Prije dvije godine, Gucci je u kolekciju dodao tote model torbe za muškarce u žutoj boji, a dvije godine kasnije, spomenuti je model postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama. Riječ je o torbi koja se trenutačno na Farfetchu prodaje po cijeni od 750 eura, a u trenutku pisanja ovog teksta, ostao je tek jedan dostupan model. 

Torba je napravljena od gume, a korisnici na društvenim mrežama odmah su je usporedili s torbom za rublje kakve se mogu pronaći po višestruko nižim cijenama. Bez Gucci loga, naravno. Daily Mail piše kako su korisnici na Twitteru rekli da je talijanski luskuzni brend uspio dizajnirati najskuplju košaru za rublje, a neke je podsjetila i na kantu za žbukanje. 

Torba je nastala pod vodstvom kreativnog direktora Alessandra Michelea još 2018. godine, a opisana je kao "nova gumena torba za ljetne dane".

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".