Dizajnerica Saša Maksimilijanović predstavila je nekoliko modela savršenih vječnih crnih haljina

Maks haljine su tehnički savršeno izvedeni komadi napravljeni tako da istaknu prednosti i ostave mogućnost prikrivanju poneke mane, bez razmišljanja o veličinama.
Vidi originalni članak

Koliko često kažete da nemate što odjenuti kada se spremate? Trenutak je o kada je najbolje posegnuti za komadom koji je bezvremenski i dovoljno klasičan da zadovolji svaku prigodu, a crna haljina je uvijek najbolje rješenje.

Predstavljamo novu Maks capsule kolekciju koju možete pronaći u zagrebačkom showroomu dizajnerice Saše Maksimiljanović, a koja donosi nekoliko novih modela savršenih vječnih crnih haljina naglašenog karaktera i suptilno istaknutog seksipila koji će ipak ponešto ostaviti mašti na volju.

Maks haljine su tehnički savršeno izvedeni komadi napravljeni tako da istaknu prednosti i ostave mogućnost prikrivanju poneke mane, bez razmišljanja o veličinama. Dodamo li tomu i osjećaj elegancije, dobiti ćete haljinu koja će zasigurno postati omiljena u svako doba godine.

Posebice u nadolazećoj sezoni proslava i zabava, vaša Maks haljina odagnati će svaku nesigurnost i nedoumicu što odjenuti te vas meko obaviti sofisticiranošću koja privlači pažnju u trenucima u kojima želite ostaviti dojam.

Sve modele haljina možete pronaći u Maks showroomu u Amruševoj 7 uz prethodnu najavu putem društvenih mreža

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".