Dizajnerica Martina Ješe predstavila proljetno - ljetnu kolekciju

FOTO: Cataleya by Martina Ješe FOTO: Cataleya by Martina Ješe FOTO: Cataleya by Martina Ješe FOTO: Cataleya by Martina Ješe FOTO: Cataleya by Martina Ješe
Martina Ješe predstavila je kampanju za nadolazeću proljetno – ljetnu kolekciju 2016. Dizajnerica je ostala vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu uz dodatak nenametljive doze seksipila i puno romantike...
Vidi originalni članak

Kolekcija „Fressia“ namijenjena je svim ženama koje se vole lijepo i ženstveno odijevati i odišu samopouzdanjem. Vješta i vrhunska izvedba kreacija, pažljivo birana tkanina i boje osnovna su karakteristika linije.

Zaštitno lice nove kolekcije Cataleya je lijepa Katarina Lukin, a kampanju je snimio poznati dvojac Toni Kulaš i Marko Pavlović. Za obradu fotografija zaslužni su Toni Kulaš i Goran Bojanić, a make up potpisuje Martina Kulaš - Diora make up, dok je za frizuru zaslužna Antonija Nakić iz frizerskog salona "Irena".

Proljetno-ljetna kolekcija „Fressia“ bit će u prodaji početkom svibnja.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".