Dizajnerica interijera super stila: Volim sitnije uzorke, no pred kamerama pazim da je nešto jednobojno

Njezin je stil u znaku jednostavne, praktične elegancije, u ormaru se kriju sakoi raznih boja koje smatra osnovom poslovnog odijevanja. No, ponekad ih nosi i kao haljinu
Vidi originalni članak

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec kreativnim se poslom bavi već 20 godina te je često pred kamerama. To znači da upravo taj moment njezina posla diktira njezin način odijevanja. Boje obožava, naročito na formalnim, finijim krojevima, one su dobar dio nezina modnog izričaja.  

- Imam puno sakoa, u raznim bojama i motivima. Volim i sitan uzorak, no njega ne nosim pred kamerama jer ne izgleda dobro na ekranu. Zato su tu uglavnom oni jednobojni - pokazuje nam Mirjana svoje lijepe sakoe posložene po duginim tonovima, jedan pored drugog.

Neke od njih, točnije one duže forme, nosi čak i kao haljinu, uz modne dodatke posebnog dizajna. Ističe da je njezin stil zapravo klasičan, no jako voli detalje kao što su fine cipele, štikle, ali i male torbe s kojima može promijeniti štih kombinacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Puno putujem, pa često nosim neke komade koje mogu lako kombinirati, gdje god da se nađem. Sve su stvari uglavnom jednostavnije, no imaju neki poseban detalj - naglasila je.

U njezinu se ormaru nalaze i haljine s dinamičnim intervencijama kao što su volani, no osnovna je forma ravna, praktična.

U favorite ubraja i nekoliko divnih salonki, par torbica, ali košulju koja ima perforacije.

- Izgleda prozirno, no ispod ide neki lijepi korzet i sve skupa izgelda super - navodi Mirjana, ljubiteljica raznih tekstura, no opet da previše ne izlaze iz njezina stilskog okvira.

Mirjani su važni komadi koje može nositi cijeli dan, no opet da uvijek bude sređena. Cijeni i dobru košulju te bijelu majicu, takvi basic komadi dio su njezine garderobe za čitavu sezonu.

Cipele i modni dodaci nerijetko su ukrašeni, no forma je osnovna, kako bi mogla u njima stajati satima.

Od ukrasa ističe i kristale, naročito na salonkama koji njezinim jednostavnim komadima daju poseban, glamurozni pečat.

Odijevanje je za ovu dizajnericu interijera bitno, ona zna moć stila, izgleda i imidža. A kad poželi nešto vrlo fino i klasično, tu su - niske predivnih mliječno bijelih bisera.

'Pratim trendove, ali ima puno toga što ne bih nosila, pogotovo nešto što svi nose'
Par u elegantnom izdanju kojem nećete pronaći manu: 'Nismo se dogovarali što obući, to je veseli proljetni štih'
Novinarka odličnog smisla za modu isfurala traperice koje su hit već nekoliko sezona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".