Dizajnerica Greta Gudelj o predsjednici: "Na tako lijepoj ženi nije teško raditi"

Dizajnerica Greta Gudelj otkrila nam je sve o suradnji s predsjednicom, a i modna savjetnica komentira posljednje izdanje Kolinde Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

S predsjednicom na surađivala i u predizbornoj kampanji, započinje dizajnerica Greta Gudelj. 
- Nije ništa uvjetovala, rekla je da će poštivati moju kreativnost i od svega izabrala je ovu haljinu - kaže dizajnerica koja joj je za ovaj put predložila nešto dulju haljinu, a komentirala je i neka prijašnja izdanja naše predsjednice.

- Ljutilo me isticanje seksepila, pa sam to malo ugasila i istaknula ženstvenost. Ogromna je razlika između seksepila i ženstvenosti. 

Jako je ponosna na ovu suradnju. 

- Kolinda Grabar Kitarović je prelijepa žena. S njom su htjeli surađivati i poznate strane modne kuće, no ona izričito želi nositi baš hrvatski dizajn. Na tako lijepoj ženi nije teško raditi - priča Greta Gudelj. 
Inače dizajnerica kaže da voli mirnije tonove tako da se može razigrati detaljima. 

- Manje je više - ističe, pa dodaje kako nikada nije iskoristila ni centimetra poliestera u svojim kreacijama i da najviše voli prirodne materijale. 
- Moje je mišljenje kako je predsjednica prezauzeta svim obvezama koje ima, tako da nije toliko obraćala pozornost na modu, već je vjerovala dizajnerima da će napraviti najbolji posao. Ona uopće ne propitkuje, pa je moguće da je tada nekada došlo do gafova u prošlosti. Ona je lijepa žena i ima fantastične mjere, tako da s njom nije teško raditi.

Suradnja će se nastaviti, kaže nam dizajnerica. 

Naša modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor isto je rekla nekoliko riječi o haljini o kojoj su svi pričali. 
- Isticanje struka horizontalnim prugama dodatno širi siluetu, no ovdje je stilski sklad postignut na dva načina. Kao prvo suknja se sužuje prema koljenima, a kao drugo - ramena na boleru imaju pojačanje. Tipičan power-dressing, neizbježan u važnim prilikama kad osoba želi ostaviti dojam moći.  
Pruge na haljini zapravo smještene dosta iznad struka, govori Dubravka, a ne na samom struku, čime cjelokupna silueta vizualno dobiva na visini i noge djeluju duže!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".