Dizajnerica Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju i kampanju vjenčanica za sezonu 2018.

Riječ je o haljinama koja svaka priča svoju priču, svaka je posebna i unikatna bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje.
Vidi originalni članak

Svakom novom kolekcijom dizajnerica unosi inovativnost u svoj dizajn te je ovaj put dizajnirala kolekciju vjenčanica koja se sastoji od 12 novih modela. Diana je upravo osluškujući zahtjeve i želje žena dizajnirala 12 idealnih vjenčanica u kojoj će svaka buduća mlada pronaći upravo ono što je željela.

Riječ je o haljinama koja svaka priča svoju priču, svaka je posebna i unikatna bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje. 

Bilo da je riječ o jednostavnim ili raskošnim vjenčanicama u Showroomu Diane Viljevac ostvarit će te sve svoje želje za vaš najljepši dan u životu. 

Ovakav promišljen dizajn svakoj vjenčanici naglašava eleganciju i gracioznost i istovremeno ih čini klasičnim i modernim. Svaka vjenčanica se može dodatno prilagoditi željama klijentica u dogovoru s dizajnericom koja je izjavila:

Ovo je moja druga bridal kolekcija i s njom sam htjela postići idealan balans između tradicionalnog i modernog pristupa vjenčanicama. Upravo s ovih 12 modela htjela sam olakšati izbor svakoj budućoj mladi u potrazi za “onom pravom.

Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory , puderastoj i boji pijeska.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".