Dizajnerica Anja Stehlik predstavila odvažnu kampanju #bebrave

Jesenski tonovi i dramatičnije, jače, odvažnije Stehlik forme prisutne u novoj kolekciji #bebrave
Vidi originalni članak

Budi jaka, kada je cio svijet protiv tebe. Stoj direktno ispred oluje, hrabro kroči svojim putem čak i ako te vjetar obara sa nogu.

Konji kao simbol snage i slobode glavna su polazna misao modne kampanje pod nazivom #bebrave dizajnerice Anje Stehlik, koja ovom kampanjom slavi žensku snagu te istinsku sposobnost da sudjeluje u promjenama.

„Ova kampanja je nova priča i nova emocija, predstavlja spoj neovisnosti, individualnosti i hrabrosti – vrijednosti oko kojih sam vrlo strastvena. Cilj kampanje #bebrave je potaknuti žene na osnaživanje, pozitivne akcije,da slijede vlastiti put ,zanemaruju pravila kako bi živjele život ispunjen strašću.“

Kolekcija odiše profinjenom elegancijom, a kolorit je sveden na minimum pa tako prevladavaju nijanse sive, nezaobilazna crna, zemljani tonovi koji se isprepliću sa jarkom paletom boja poput ljubičaste i zelene.

Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih godina, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš dodatno naglašavajući kvalitetu materijala od koje su izrađeni. Mekani pliš i koža su također prisutni i to kroz statement haljine koji će vladati gradskim ulicama.

Statement sakoi pročišćenih linija i naglašenih rukava, od neoprena i vune u jarkim bojama svakako će dati pečat svakoj kombinaciji ove zime.

Za večernje prigode dizajnerica predlaže sofisticirane materijale od tila i brokata koja vjerno interpretiraju retro glamur.

U novoj kolekciji nalazi se 33 vrućih komada; koktel haljine, mini i maxi boho haljine, sakoi u boji košulje i hlače već su dostupni u Stehlik studiu u Puli, na adresi Zagrebačka 7., te stranicama www.anjastehlik.com, instagram (https://www.instagram.com/anjastehlik/ )

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".