Divnoj ekonomistici odlično stoji nepogrešiva kombinacija koja je hit svakog proljeća

Prisjetili smo se kombinacije prekrasne Dore Bukovac koju je naš Goran Čižmešija fotografirao prije dvije godine, a njezin je stajling i ovog proljeća izvrsna inspiracija
Vidi originalni članak

Modni spoj kojem se rado vraćamo svakog proljeća je kombinacija lepršave haljine i kožne jakne. A takvu nepogrešivu kombinaciju pokazala je Dora Bukovac, magistra ekonomije koju je naš Goran Čižmešija fotografirao još prije dvije godine, a njezin stajling jednako dobro izgleda i ovog proljeća.

- Sredila sam se jer je lijep i sunčan dan, iako bih se svejedno sredila i da nije takav dan - rekla je Dora koja je komade iz Zare spojila s Adidas tenisicama.

- Cvjetni uzorak i svijetle boje rezervirane su za proljeće i ljeto. Po zimi sam uvijek u crnom i tamnim bojama, tada nosim karirano - ispričala je Dora i dodala da prugasti jedini uzorak koji ne nosi. 

Spoj haljine i tenisica mnogima nije omiljen, no cure ga jednostavno obožavaju u dnevnim izdanjima jer je ležeran, a i dalje ima elegantan prizvuk. Tenisice kakve je Dora odabrala popularne su već nekoliko godina, a podjednako ih obožavaju i cure i dečki. Riječ je o Adidasovom Stan Smith modelu, a veliki su hit jer pašu na sve u ormaru. 

Proizvodi koje često stavljamo na zadnje mjesto ili sasvim zaboravljamo, a pravi su čarobnjaci u beauty rutini
Hit za kosu s hrpom pozitivnih recenzija: 'Ovaj proizvod je čaroban, zbog njega kosa izgleda puno bolje'
Uvijek nas iznova oduševi modnim izborom: Vječnim je klasicima dala vlastiti stilski potpis i - zablistala!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".