Divne Stella i Sanda: 'Mi smo sestre blizanke, ali nikad se ne odijevamo identično, samo u istom stilu'

Modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija, a nasmijane sestre rado su nam ispričale par detalja o svom stilu
Vidi originalni članak

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama fotografirao je dvije sestre čiji ćete stil obožavati! Stella i Sanda odlično su spojile trendovske i klasične komade, a modne dizajnerice za Divu su ispričale par detalja o svojim stajlinzima.

– Mi smo sestre blizanke, ali nikad se ne odijevamo identično, samo u istom stilu. Često i razmjenjujemo garderobu. Najčešće biramo jednobojne komade u neutralnim bojama, ako nosimo boju, onda je to crvena. Podjednako nosimo visoke pete i ravnu obuću, ovisno o prigodi – otkrile su nam simpatične sestre.

Stella je odabrala upečatljivu lepršavu haljinu crvene boje, no kombinirala je na sasvim neočekivan i trendi način – s mini sivom suknjom preko. Dodala je i predimenzionirani sivi sako s kariranim uzorkom, a stajling dovršila na sportskoj noti s bijelim tenisicama.

Sanda se, pak, odlučila za nešto elegantniji stajling pa isfurala crne hlače širokih nogavica s kratkom, bijelom košuljom i kratkim sakoom s detaljem mašne. I ona je za šetnju odabrala bež tenisice koje su dodale dozu ležernosti.

Kultni status: 10 najboljih Chanel parfema svih vremena koji su popularni i danas!

FOTO: Chanel Chanel N°5 Parfum FOTO: Chanel Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum FOTO: Chanel Chanel Bleu de Chanel Eau de Parfum FOTO: Chanel Chanel Bleu de Chanel Parfum FOTO: Chanel Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette FOTO: Chanel Chanel Coco Noir Eau de Parfum FOTO: Chanel Chanel Gabrielle Chanel Eau de Parfum FOTO: Chanel Chanel Coco Eau de Parfum FOTO: Chanel Chanel Allure Eau de Parfum FOTO: Chanel Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Parfum

Koliko su manikure uopće dobre za zdravlje nokti? Dermatolozi otkrivaju pravu istinu
Bijelo od glave do pete dugo nije izgledalo ovako dobro: Zgodna dama zna kako je kombinirati na chic način
Borna Kotromanić u odvažnom stajlingu: Spojila je najlonke s upečatljivim cut-out detaljima i ultra kratke hlače!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".