Divne mama i kći super stil imaju u malom prstu, a njihovi će vas outfiti osvojiti na prvu!

Goran Čižmešija fotografirao je dvije dame koje su pokazale da crna, bijela i bež ne izgledaju nimalo monotono ako se znaju kombinirati!
Vidi originalni članak

U prvom izlasku u grad nakon popuštanja mjera, mamu i kći ulovio je naš Goran Čižmešija, a nas su osvojile njihovi outfiti! Jasna Jagečić je ekonomistica, a Sara Zrinski studentica ekonomije, a kažu kako su često usklađene u istim tonovima, ovaj put je to crno-bijelo:

- Mislimo da se uopće nismo sredile, samo smo gledale da nam bude ugodno. Ovo je prvi put da smo izašle van od kako su počele mjere zabrane izlaska. Često smo usklađene u istim tonovima pa je to ovaj put crno-bijelo, a nosimo još i bež nijanse, dok žive boje ne nosimo tako često.

Mama i kći kažu kako do sad nisu često kupovale preko interneta, ali su sada shvatile da je to dobro:

- Znalo bi nam se dogoditi da nešto vidimo na internetu, a kad dođemo u dućan, toga više nema!

U galeriji pogledajte kakva atmosfera vlada na zagrebačkim ulicama nakon popuštanja mjera:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".