Divne i stylish: Ove dvije ljepotice modno će vam razvedriti početak godine!

Goran Čižmešija fotkao je dvije sestre koje su odličan modni duo
Vidi originalni članak

Nema sumnje, ove dvije dame definitivno su zaslužne za najvedriji i najstylish početak 2019. godine, zahvaljujući genijalnim odjevnim kombinacijama.

Naš Goran Čižmešija fotkao je pjevačicu i marketing menadžericu Marcelu Oroši te glazbenicu Matildu Oroši koje žive u Nizozemskoj, ali su u Zgareb došle na Advent te su se, kako same kažu, sredile sebi za gušt! (Tako je i najbolje, zar ne?)

Tek su nakon fotkanja skužile da su stilski usklađene:

Živimo u Nizozemskoj, došle smo na Advent i sredile se sebi za gušt. Upravo smo skužile da smo stilski usklađene, a i skužile smo da smo u gužvi izgubile roditelje J Često se događa da budemo usklađene, sestre smo, zajedno živimo i posuđujemo jedna drugoj iz ormara. Osim sa žutom, često se uskladimo s crvenom i obvezno s crnom. Danas slučajno nemamo niti jedan uzorak na sebi, ali jučer smo obje bile u uzorcima, jedna je bila u zmijskom, a druga u kariranom.

Marcela nosi kaput, majicu, remen i torbu Shein, hlače su Monkey, a čizme iz Amsterdama. Matilda nosi jaknu i torbu s Asosa, majicu Pull&Bear, hlače iz Bershke i no name čizme. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".