Divna Raquel, supruga Ivana Rakitića, čak i u narodnoj nošnji izgleda seksi

Ivan Rakitić i Raquel Mauri upoznali su se kada je Ivan počeo igrati u Španjolskoj, a danas imaju dvije kćeri i u braku su od 2015.
Vidi originalni članak

Kad je krenuo igrati za Sevillu u njegov je život ušetala je do tada nepoznata, Raquel Mauri koja je tada radila kao konobarica. Ivan nije odustajao, pa je u kafić u kojem je radila dolazio svaki dan dok nije pristala izaći s njime. Vjenčali su se civilno 2013., a u crkvi 2016. Danas imaju dvije kćeri - Altheu i Adaru. 

Frajeri, učite od Rakete. Mjesecima je pokušavao izvesti svoju buduću suprugu na spoj. Stalno je govorila kako mora raditi i da ima puno obveza, a onda je Rakitića jednog dana prijatelj nazvao i rekao kako Raquel sjedi u kafiću i da je na slobodnom danu. Ivan je odmah sjeo u auto i došao do kafića, uzeo stolicu, sjeo pored nje i rekao: "Evo me, sada moraš izaći sa mnom jer ne radiš." Otišli su na večeru i od tada su zajedno. 

Zgodnu Raquel na Instagramu prati gotovo 550 tisuća pratitelja, a ova lijepa Španjolka s klasičnim stilom, svoje pratitelje voli uveseliti divnim fotografijama (sebe i svoje poznate obitelji). Uvijek je tip-top sređena, a svojim je obožavateljima pokazala kako i u narodnoj nošnji izgleda seksi. 

Ova 28-godišnjakinja nije sklona skandalima niti se u javnosti previše eksponira, a slovi za jednu od najzgodnijih supruga nogometaša. 

Njena sestra Irene nerijetko je glavna zvijezda fotografija na Raquelinom Instagramu, a fanovi govore kako izgledaju poput bliznaki. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".