Divna poslovna managerica: 'Oduvijek volim plavo, pogotovo u proljetnim i ljetnim danima'

Zvijezda stajlinga modno osviještene Zrinke bio je efektan sako, a kombinirala ga je s par modnih klasika poput crne kožne torbe i haljine
Vidi originalni članak

Postoje klasici kojima se rado vraćamo svakog proljeća, a nekoliko njih u svojoj je kombinaciji isfurala Zrinka Vrkić Nakić, inače diplomirana pravnica i magistra ekonomije. Nju je ovih sunčanih dana na zagrebačkim ulicama fotografirao Goran Čižmešija, a ona mu je pritom otkrila i male tajne svojeg stila.

– Ovu kombinaciju sam odabrala da me podigne. Oduvijek volim plavo, pogotovo u proljetnim i ljetnim danima. Ovo mi je poslovno izdanje, ali taj stil nosim i privatno. Više volim nositi štikle nego tenisice – ispričala nam je divna Zrinka.

Haljine koje prate liniju tijela mnogima su omiljen odabir za ljetne dane, a s modelom u vječnoj crnoj boji nikako nećete pogriješiti. Mogu se nositi u dnevnim i u noćnim izdanjima, a odlično izgledaju kada se ‘razbiju’ s dozom boje kako to Zrinka radi.

Plave slingback cipele i sako iste boje dodali su dozu elegancije cijelom izgledu, a odličan su odabir za sve koji vole šarene i jarke boje u proljetne dane. Tu je i klasična crna torba prošivenog modela koja je sjajno modno ulaganje jer je nosiva godinama uz razne kombinacije.

Mini suknja i tenisice o kojima se vode velike rasprave: Divna Sara zna kako spojiti klasiku i trendove
'Sunset blush' najljepši je izbor za savršeno rumenilo ovog ljeta
Što će Carrie Bradshaw nositi u novoj sezoni I tek tako...:? Fotografije sa seta otkrivaju chic kombinacije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".