Divna Marta Lucija odlično nosi elegantan outfit: 'Što je toplije, sve više nosim žive boje'

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao modno osvještenu Luciju Martu čijom se kombinacijom možete inspirirati ovih dana
Vidi originalni članak

Postoje komadi u ormaru kojima se vraćamo iz sezone u sezonu, a kad su u pitanju topki proljetni i ljetni dani, to su svakako jarke boje i suknje  u raznim kombinacijama. Upravo je jedna takva bila temelj za odličnu kombinaciju koju je gradom prošetala Marta Lucija Marušić, a izvrstan modni trenutak na špici zabilježio je naš Goran Čižmešija. 

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je lijepi sunčani dan. Što je toplije, sve više nosim žive boje – ispričala je divna srednjoškolka za Divu.

Fantastičan smisao za modu ima u malom prstu, što je potvrdila i ovim outfitom kojim se možete inspirirati za svaki dan. Žuta maksi suknja izgleda jako efektno, a ističe se wrap detaljima i visokim prorezom. Marta Lucija sjajno ju spaja uz bijelu bluzu s volan-rukavima.

Pažnju je posvetila i modnim detaljima pa je tako stvorila genijalnu color-block situaciju odabravši plave salonke, plavi, slamnati šešir s bijelim rubom te bijelu torbicu s detaljem u istoj plavoj boji kao i ostatak.

Haljine koje prate liniju tijela savršen su odabir za tople dane, a na jedno mjesto izdvojili smo najljepše modele:

FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 17,95 EUR FOTO: Zara 17,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 17,95 EUR

5 najprodavanijih maskara koje Hrvatice obožavaju: Trepavicama daju volumen, izgledaju gušće i duže
Četiri mita o rastu i zdravlju noktiju koja ste sigurno barem jednom čuli, a u trebali biste prestati vjerovati
Najbolji bronzeri koji koži daju savršeno osunčani izgled kao da ste na moru

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".