Divna je: U shoppingu nije bila odavno, a nosi sve najtrendi komade!

Ovu ljepoticu naš je fotograf Goran Čižmešija svojim objektivom ulovio u zagrebačkoj Ilici
Vidi originalni članak

Marketing specialist Jasna Berket Bakota, osvaja svojim zaraznim osmijehom, ali i cool kombinacijom. Otkriva kako u shoppingu nije bila odavno, što samo dokazuje koliko su klasični komadi uvijek u trendu i mogu se iskombinirati na super način. 

Nosim kaput, torbu i čizme Zara, vestu Lidl i hlače H&M. Kombinacija je nastala prvenstveno zbog čizama prema kojima sam odjenula ove hlače koje dugo nisam nosila. Prvo sam umjesto ovog kaputa na to odjenula krznenu bundu, ali sam shvatila da mi je prevruće, pa sam se vratila prevući. Zelenu torbu sam stavila jer sam htjela napraviti kontrast toplim tonovima odjeće. Svi modni dodaci su mi u hladnim bojama ili u bež i smeđim tonovima, dok crvene, žute i ostale kričave boje ne nosim niti na odjeći.

- Moram priznati da ne pratim trendove i ne nosim uzorke, odijevam se po svom nahođenju, a zadnji put sam u šopingu bila davno. U zadnje dvije godine sve više gravitiram prema ne-bojama, zaključila sam da sam previše novaca trošila na trendi odjeću i da je bolje da se fokusiram na kvalitetne vječne komade. Treba biti financijski odgovoran; klasični komadi uvijek prolaze, a neutralne boje, siva i crna uvijek izgledaju elegantno - ispričala je Jasna. 

U videu pogledajte sve o našem projektu "Takva sam, kakva sam" i u sljedećim tjednima više pratite na portalu!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".