Divna Ivana je stilistica, model i studentica čiji stil obožavamo: Obične komade nosi na skroz cool način

Volim odjeću, no opterećuje me pretjerano mozganje oko outfita, kaže Ivana, inače studentica komunikacijskog menadžmenta, u čiji ćete se jednostavan stil zaljubiti na prvu
Vidi originalni članak

Kako bi se predstavila u par rečenica?

- Studentica sam komunikacijskog menadžmenta, model i stilistica. Oduvijek volim modu, tako da su moja trenutačna zanimanja bila jedini logičan odabir za mene. Trenutačno se nalazim na Hvaru gdje s dečkom vodim beach bar u prirodi. Tamo mi je najljepše provoditi vrijeme.

Što ti Instagram znači, voliš li stylinge dijeliti s pratiteljima?

- Instagram mi je super aplikacija kada mi nedostaje inspiracija, volim spremati street style fotografije žena čiji stil volim. Kada je riječ o mojim outfitima, volim ih dijeliti i platformu većinom koristim u te svrhe.

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili spontano odabireš?

- Ormar gradim godinama s jednim ciljem, a to je da imam dobre bazne komade koji funkcioniraju međusobno. Volim odjeću, no opterećuje me pretjerano mozganje oko outfita, volim spontanost i vodim se osjećajem. Uvijek biram outfit u kojem sam opuštena i u kojem se osjećam dobro.

Kako bi opisala svoj trenutačni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

- Unatrag pet godina moj stil nije se drastično mijenjao, danas se trudim manje kupovati u high street trgovinama te radije biram opciju štednje za jednu stvar koju jako želim i koja će trajati godinama.

Što ćeš nositi ovoga ljeta? Daj nam nekoliko komada za koje misliš da će biti glavni?

- Za ljetnu dnevnu varijantu uvijek biram pamučne i lanene materijale, haljine i duge košulje su najbolja opcija za mene. Mislim da je ovo ljeto, kao i svako, najvažnije imati dobar badić, ja ovo ljeto biram More beach wear. Sviđaju mi se sandale koje je Chanel izbacio prije godinu-dvije, kratke hlače na crtu kao od odijela također su moj izbor jer jednako dobro funkcioniraju i za dan i za noć, ovisno o obući. Uložiti u dobar ceker također nikada nije loša investicija.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".