Divna glumica blista u elegantnoj kombinaciji, nosi odlične hlače o kojima vlada podijeljeno mišljenje

Prisjetili smo stajlinga Ornele Vištice iz studenog 2019. kada je zablistala u elegantnim komadima, a fotografirao ju je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Sredina je veljače pa sve više razmišljamo o toplijim, proljetnim danima i s nestrpljenjem čekamo nositi laganije komade. Zato smo se odlučili prisjetiti kombinacije Ornele Vištice iz studenog 2019. godine, kad nas je oduševila svojom elegantnom pojavom i izvrsnom kombinacijom za prijelazno razdoblje. 

Tada ju je fotografirao naš Goran Čižmešija, a super odjevena glumica tada je ispričala:

- Nosim mamin kardigan star 40 godina, a majica je božićni dar. Sredila sam se za sastanak u gradu.

Ornela je tada dodala da, osim crne i bijele, voli i ostale boje, ali kad je u pitanju elegancija, uvijek bira ove dvije (ne)boje. Kad prilika ne zahtijeva dress code, Ornela voli sportske komade i tenisice. Prokomentirala je i trend nošenja uzoraka:

- Od uzoraka ne nosim tigraste i leopard, ali zmijski zato dolaze u obzir. 

Ornela je za sastanak odabrala trapezice - model koji se vratio u velikom stilu, no o njemu i dalje vlada podijeljeno mišljenje jer mnogi kažu kako ih nikad ne bi nosili. Ipak, ovakve su hlače odličan komad u ormaru jer, osim što su jako elegantne, imaju moć vizualno izdužiti noge, a izvrsno izgledaju kad se nose u kombinaciji s gležnjačama ili cipelama s potpeticom. 

Zaboravite na skinny jeans, u novoj sezoni nosi se model koji vizualno izdužuje noge:

FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 34,99 € FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn

Najotkačeniji prizor sa zagrebačke špice: Frendice se prerušile u Marilyn Monroe, a par u poznatu sliku
Albinin look dobio je nagradu za najbolji na Dori, frizer kaže: 'Samo za frizuru trebalo nam je šest sati'
Čarobni šamponi već od tridesetak kuna koji su najbolji prijatelj plave kose jer pomažu očuvati njezinu boju i sjaj
Odvjetnica koja nas svaki put oduševi svojim outfitima: Nosi čizme koje cure obožavaju, a haljinu joj je sašila mama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".