Divna fotka! Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer objavila da je trudna

Sa suprugom Danijelom Grlićem u braku je od 2018., a sljedeće godine će postati roditelji
Vidi originalni članak

Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta, napisala je Lucija ispod fotografije na Instagramu kojom je objavila trudnoću. 

Lucija i Danijel zagljeni i s osmijesima od uha do uha jasno su dali do znanja da im je od sada "život promijenjen zauvijek", a jako nam se sviđa i bodi koji Lucija drži u rukama. Na njemu piše: 2015. dečko, 2018. suprug, 2020. otac". U kratkom roku fotografija je skupila tisuće lajkova, a od svuda pristižu i čestitke. 

Na Instagram storyju objavila je: "Znamo već neko vrijeme i sigurna sam da imate razumijevanja da smo odlučili uživati u intimi ove informacije neko vrijeme. Pričat ćemo puno, komunicirati, pisat ću vam o ponudi odjeće za trudnice u Hrvatskoj, o tegobama stanja , o opremi za koji smo se odlučili, o svačem nečem... Družit ćemo se i učiti zajedno. I bokić svim već postojećim mama i onim budućim ukoliko su nove na mom profilu".

Inače, Lucija se za Danijela Grlića udala prošle godine u zagrebačkoj crkvi u kojoj su se 34 godine prije toga vjenčali njezini roditelji, a u vezi su bili tri godine. Danijel je poduzetnik, a svoju je Luciju zaprosio nasred Straduna, a ona je svoje oduševljenje odmah podijelila na društvenim mrežama. 

Predivnom paru želimo svu sreću! 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".