Divjak se nije "proslavila" outiftom, Rimac briljirao i osvojio popularnim modelom tenisica

Modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je odjevne kombinacije Blaženke Divjak i Mate Rimca.
Vidi originalni članak

 U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održan je neformalni sastanak ministara za konkurentnost u sklopu presjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije. Uočili smo odjevne kombinacije Mate Rimca i Blaženke Divjak koje su odabrali za ovu ležerniju prigodu i za komentar zamolili modnu savjetnicu i urednicu Dubravku Prpić Znaor.

Ministrica znanosti i obrazovanja odabrala je kontrastnu kombinaciju koja izuzetno privlači pažnju, naročito kad se radi o crvenoj i crvenoj:

Jarka crvena poželjna je kad osoba želi biti najviđenija u dvorani, a ovakve su poslovne prigodne praktičnije za neutralne tonove, kao što su bež ili neka pastelna nijansaU ovom slučaju predlažem strukirani sako modernog kroja, s manjim gumbima i rukavima klasične dužine. Suknja je nedifiniranog kroja, umjesto nje predlažem bazičnu suknju pencil kroja. 

Osvrnula se i na outfit Mate Rimca:

Poslovnjaci sve više vole tenisice i danas obožavaju uglavnom nekoliko modela poznatih brendova koje odlično uklapaju u svoj business casual dress code. Ovdje je riječ o dobrom izboru jer je odabrao sivi model, neutralan, koji odgovara ostatku kombinacije, a istovremeno daje poslovniji, moderan, ležeran dojam.

Prpić Znaor dodala je da se košulja i vesta dobro nastavljaju na ovu stilsku priču, a ponudila je i modne alternative - na to može iči i klasičan sako, čak i od odijela, ili jednostavna kožna jakna. 

 

U videu pogledajte što nam je Marko Grubnić ispričao o kolekciji vjenčanica koje je dizajnirao, vjenčanici Maje Šuput i općenito o vjenčanjima:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".