Divan prizor sa zagrebačke špice: Super odjevena mama s cool klincima uljepšat će vam dan

Naš je fotograf ulovio trio koji nas je na prvu osvojio osmjesima i odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Goran Čižmešija pravi je majstor u dokumentiranju divnih prizora sa zagrebačkih ulica, a ovog puta glavne zvijezde bili su Vini, Niko i Nola. Veseli i stajliš trio Goran je ulovio na Ilici, a nas su odmah osvojili svojim osmjesima i super odjevnim kombinacijama. 

Vini Gvozdanović modna je dizajnerica koja je Goranu ispričala i par detalja o svojem stilu.

- Tijekom cijele godine najviše nosim bijelo i svijetle boje - rekla je Vini koja je odličo spojila elegantne i ležerne komade, spoj koji ne bi baš svatko mogao isfurati. 

Vini je odabrala jedan od najpopularnijih kompleta ove sezone - riječ je o matchy-matchy kombinaciji ležernih hlača i džempera, a takve kombinacije više nisu rezervirane samo za ležerna druženja, već super izgledaju u svakodnevnom izdanju, pogotovo kad se upotpune elegantnijim komadima, baš kao što je to Vini napravila s raskošnom bundom. 

Stajling je upotpunila žuto-bijelom torbicom koja je odlično osvježila cijelu kombinaciju sastavljenu od bež komada. 

Bomber jakne pravi su hit na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili najbolje komade iz Zare:

FOTO: Zara Oversize bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Satinirana crop bomber jakna - 9,99 EUR FOTO: Zara Ispunjena bomber jakna - 39,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna - 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna - 79,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 17,99 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna cropped - 49,95 EUR

Agentica za nekretnine u odvažnim čizmama: 'Smatram da nije ženstveno nositi glomazne tenisice i robusne čizme'
Par od kojeg svi možemo učiti o stilu: 'Uvijek smo usklađeni! Toliko smo dugo zajedno da više ne znamo biti različiti'
Zvijezda nove Dive je food blogerica Anja: 'Nikad ne kuham isključivo za snimanje, već je to ručak ili večera za nas troje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".