Divan prizor sa zagrebačke špice: Odlično odjevena mama sa simpatičnim i cool klincima uljepšat će vam dan

Prisjetili smo se prizora s početka ove godine kad nas je u centru Zagreba oduševio ovaj izvrstan trio!
Vidi originalni članak

Naš je Goran Čižmešija pravi majstor u dokumentiranju prekrasnih prizora sa zagrebačkih ulica, a glavni akteri ovog su puta bili Vini, Niko i Nola. Prisjetili smo se odličnog modnog trenurka s početla ove godine, kad nas je simpatičan trio osvojio svojim osmjesima od uha do uha i odličnim odjevnim kombinacijama.

Vini Gvozdanović, inače modna dizajnerica koja stoji iza splitskog brenda Kaviy Couture, rado je tada za Divu ispričala i nekoliko detalja o svojem stilu.

- Tijekom cijele godine najviše nosim bijelo i svijetle boje - ispričala je fotografu i pokazala da je prava majstorica u spajanju elegantnih i ležernijih komada pa prošetala u outfitu kojeg ne bi baš svatko mogao isfurati. Modno osviještena dizajnerica odabrala je jedan od najpopularnijih kompleta uantrag nekoliko sezona - radi se o matchy-matchy kombinaciji ležernih hlača i džempera.

Takve kombinacije nisu rezervirane samo za casual prigode, nego super izgledaju kao outfit za svaki dan, pogotovo kad se upotpune s elegantnijim komadima, baš kako je to napravila Vini. Njezin su odabir bile raskošna bunda i žuto-bijela torbica, netipičan odabir za hladnu sezonu koji ima moć razvedriti i najtmurniji dan. 

Izdvojili smo najljepše božićne džempere koje ćete rado nositi kroz cijeli prosinac

FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 39,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: Pull&Bear 199,90 kn FOTO: Pull&Bear 229,90 kn FOTO: Pull&Bear 279,90 kn FOTO: Pull&Bear 229,90 kn FOTO: Pull&Bear 199,90 kn FOTO: Pull&Bear 149,90 kn FOTO: Reserved 199,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 199,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn

 

Ako razmišljate o šišanju, a niste spremni na super-kratki bob, ovu chic frizuru morate isprobati

Kate Middleton nemamo često prilike vidjeti u ovako efektnim komadima: Super je inspiracija za poslovne stajlinge

Kombinacija zanosne brinete toliko je dobro da ćete se njome rado inspirirati cijele zime

Moniki Olujić izvrsno pristaje najtraženija jakna sezone: Nosi je uz torbu koju mnogi imaju na listi želja

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".