Diva Summer Festival u Arena Centru

Arena Centar vas poziva na ljetni festival, od 15. do 24.srpnja, koji nudi niz glazbenih, modnih i beauty događanja uz fun zone za djecu
Vidi originalni članak

U petak, 15. srpnja u 20 sati, otvara se prvi Diva Summer Festival, koncertom grupe Detour. Koncert će se održati na fontama ispred ulaza u Arena Centar, uz promociju novog izdanja lifestyle magazina Diva Style.

Festival se nastavlja modnim showom koji će se održati u subotu od 18 do 20 sati, u organizaciji Viktora Drage, gdje će se predstaviti 30 modnih, ljetnih, kombinacija koje se mogu pronaći na prodajnim mjestima Arena Centra.

Vikendom, u vrijeme trajanja festivala, ljubiteljice shoppinga moći će uživati u pratnji osobne modne stilistice koja će im stajati na raspolaganju za odabir idealnih modnih kombinacija. Prijave za shopping za stilistom šalju se na e-mail diva@vecernji.net.

Od ponedjeljka do petka, 18.-22. srpnja, u terminu od 18 do 21 sat, posjetiteljice očekuje atraktivan Beauty korner s make up stručnjacima Max Factora koji će se pobrinuti da svaka sudionica iz kornera izađe sa savršenim make upom uz edukaciju kako odabrati idealnu šminku za ljetne dane. Sve posjetiteljice Beauty kornera, moći će snimiti selfie i uploadati ga na facebook stranicu Arena Centra, a najsretnija osvojit će najnoviji smartphone Sony Xperia M5.

Pravila nagradnog natječaja kao i program Diva Summer Festivala u Areni Centru pročitajte na webu Vecenji.hr

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".