Diva Style: neobična naslovnica koju potpisuje tim kreativaca

Novi broj Diva Style magazina na kioscima je od četvrtka 31. ožujka, a posebnu pozornost privlači neobična naslovnica. Odjeću za voditeljicu Nevenu Rendeli kreirao je dizajner Juraj Zigman i to iscrtavši je vlastitom rukom!
Vidi originalni članak

Mašta, igra i inovacija, motivi su to oko kojih se okupio tim profesionalaca stvarajući modni editorijal i naslovnu stranicu luksuznog magazina Diva Style. Na njoj je TV voditeljica, novinarka i urednica Nevena Rendeli čiji je dokumentarni film "Ironwoman" nedavno prikazan na HRT-u, a zgodna i vitka Nevena bila je izvrstan model za ideju koja se rađala. Kreativni um iza svega bio je modni fotograf Mladen Šarić i redakcija magazina, a odlučeno je da nećemo imati samo "običnu" naslovnicu i modni editorijal. Svu odjeću na Neveni Rendeli tako je ukrasio, doradio, kreirao, kako god želite, modni dizajner Juraj Zigman crtajući i bojajući po snimljenim fotografijama.

Cijeli je tim bio usmjeren k toj ideji. Odjenula ju je stilistica Doris Fatur, u bijelu boju i jednostavne linije, upravo zato da se odjeća može "doraditi". Make-up koji ističe Neveninu ljepotu potpisuje visažistica Tena Bašić, a kosu koja razigrano leprša na naslovnici, a u editorijalu je vezana u nonšalantni rep frizerski studio Antonija. Zigman je svojim artom na fotografijama Mladena Šarića uredio čak i frizuru: Neveninoj je kosi dodao vjenčić, trakice, pletenice, veliku mašnicu, na jednoj fotografiji čak i žabicu! A tek odjeća... Bijeli kaput bez rukava dobio je volančiće, majica uzorak srdašca, haljina trakice...Sjajan tim zaslužan je za ovaj neočekivani modni trenutak.

Potražite na kioscima...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".