Diva Style i Borboleta ponovno na kioscima – potražite luksuzni paket s omiljenom narukvicom

Ako se slučajno propustili u prosincu Divu Style u paketu s Borboleta narukvicom, od 15 siječnja ponovno vas čekaju na zagrebačkim kioscima
Vidi originalni članak

Sredinu siječnja uljepšajte si malim znakom pažnje. Luksuzni Diva Style magazin uz 180 stranica glamuroznog sadržaja svojim čitateljicama poklanja elegantnu Borboleta Joaillerie narukvicu. Borboleta je domaći brend koji je na modnoj sceni prisutan od 2012. godine. Svoju priču započeli su s jednim ciljem – „stvoriti šarmantne male dijelove blaga koji će dočarati i pružiti dnevnu dozu magije svim ženama koje se odbijaju zadovoljiti nečim što je manje od leptira“.

Jednostavnost i istodobna efektnost osvojile su slavne Hrvatice, primjerice Severinu i Tatjanu Dragović, a brend je prepoznat i među svjetskim zvijezdama kao što je Kendall Jenner. Svaka od njih odabrala je model(e) za sebe koji pričaju svoju priču te istodobno potiču na individualnost svakoga tko nosi Borboletu. Borboleta je nastala iz ideje da svaki novi dan bude poseban zbog sitnica koje vesele nas ili drage ljude u našoj okolini. Ovaj sofisticiran poklon podsjeća koliko je bitno počastiti se dodatnim detaljima. Bez obzira na to jeste li već član Borboletine obitelji ili ćete to tek postati, novu narukvicu u svoju kolekciju možete dodati od 15. siječnja, od kada vas uz Diva Style čeka jedna od šest chic nijansi s privjeskom srca, koje simbolizira snagu ljubavi!

U magazinu Diva Style čeka vas i pregršt zanimljivih tema - veliki intervju sa zvijezdom naslovnice, Barbarom Kolar, zatim veliki editorijal "Made in Croatia", s najboljim domaćim modnim dizajnerima, obiteljska priča o slastičarnici Magnolia u Gundulićevoj godini, intervju s Natkom Beckom, liječnikom koji je, kroz društvene mreže, medicinu učinio zabavnom... Tu je i priča sa Silvijem Pleštinom, sastavljačem više od 15 tisuća pitanja za kviz "Potjera", kao i najljepše beauty i lifestyle priče kojima se možete inspirirati i u novoj, 2021. godini.

Luksuzni paket Diva Style i Borboleta pronađite na kioscima u Zagrebu od petka 15. siječnja po cijeni od 49,90 kn, a prodajna mjesta pronađite ovdje.



 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".