Disney predstavio kolekciju vjenčanih haljina nastalih prema omiljenim princezama

Ljubiteljice Disneyevih crtića i priča oduševit će se novom kolekcijom koja će biti predstavljena u travnju u New Yorku
Vidi originalni članak

Kroz djetinjstvo, mnoge su djevojčice zamišljale da će jednog dana za svoj veliki dan izgledati poput princeza iz omiljenih bajki. Zahvaljujući Disneyu, to je sad i moguće jer je, u suradnji s Allure Bridals, predstavljena kolekcija inspirirana Ariel, Aurorom, Belle, Jasmine, Pepeljugom, Pocahontas, Rapunzel, Tianom i Snjeguljicom. The Disney Fairy Tale kolekcija sastoji se od 16 različitih modela haljina, piše Metro, pa će svatko moći pronaći savršen model za svoju građu tijela. 

Sedam haljina iz kolekcije dio je Platinum kolekcije, a posebne su po tome što sadrže kristalne perlice, ručno vezene aplikacije i šljokičasti stil, a njihova je cijena kreće se od 3500 do 10 tisuća dolara. Cijene ostatka kolekcije variraju između 1200 i 2500 dolara. 

Kolekcija će biti predstavljena na New York Bridal Fashion Weeku u travnju, ali je Disney već pokazao neke skice kako bi vjenčanice trebale izgledati. Platinum kolekcija bit će dostupna isključivo u Kleindfield Bridal trgovinama u New Yorku i Torontu. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".