Diskutabilni trend na vidiku!

Duboko se nadamo kako ovo ipak neće zaživjeti kao trend...
Vidi originalni članak

Kim Kardashian West nedavno je prošetala u crnim hlačama popularno zvanim "bickama". Sjećate li se njih? Osim što nas model kakav je nosila Kim asocira na sportsku opremu ove se hlače ne čine nimalo udobnim a njihova dužina ne laska ženskoj figuri. Čak ni uvijek zgodna Kim u njima nije uspjela izgledati dobro. Ali ne sumnjamo kako će high street brendovi navaliti na proizvodnu sličnog modela a prvi na listi, dakako, je Asos koji nas ni ovog puta nije iznevjerio.

Traper model, jednake dužine ipak je nešto nosiviji od crnog pripijenog modela kakvog je pokušala proslaviti Kim. Nadajmo se kako ovaj trend ipak neće zaživjeti, mi sa sigurnošću možemo reći da u našoj redakciji- neće!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".