Dior, Bottega Veneta, Gucci... U popularnom high street dućanu pronašli smo modele inspirirane "it" dizajnerskim modelima

Mango je prepoznao koji su it modeli i u svoju novu kolekciju dodao modele inspirirane dizajnerskim komadima
Vidi originalni članak

Nije tajna da se high street brendovi nerijetko inspiriraju dizajnerskim kolekcijama, a u tome ove sezone definitivno prednjači Mango, u kojem smo pronašli pristupačne verzije brojnih it torbi koje se nalaze na listama želja brojnih trendseterica, a iznos koji je potrebno izdvojiti za njih uistinu može biti vrtoglav. 

Jedna od najpopularnijih torbi u prošloj godini definitivno je minijaturni model sa Jacquemus potpisom. Osvojila je trendseterice, iako je potpuno nepraktična jer u nju ne može stati ni mobitel, a kamoli nešto više. Ipak, dobila je it status, a brzo i svoju high street verziju. 

Mango verzija dolazi također u minijaturnom izdanju i u nekoliko boja, ružičastoj, narančastoj, tirkiznoj i svijetlo plavoj, a umjesto 425 eura, za ovaj je model potrebno izdvojiti 129 kuna. 

Još jedan modni dodatak koji se bori za titulu najpopularnijeg u 2019., ali i prvoj polovici 2020. godine je pouch s potpisom Bottega Venete. Isfurale su ga sve it cure, a u kolekciju su dodani i novi modeli. 

Sličnu verziju, čak u sličnoj boji, ima i Mango u najnovijoj kolekciji, a cijena je znatno manja - umjesto 1250 eura, koliko košta dizajnerski model, za ovaj hit modni dodatak treba izdvojiti 249,90 kuna. 

Da je logomanija i dalje veliki trend, potvrdila je torba s potpisom Christiana Diora. Riječ je o tote modelu kojeg je moguće personalizirati i, umjesto imena dizajnera, staviti, primjerice, vlastito. 

To je napravila naša Donna Vekić koja je isfurala model s imenom Donna.

U Mangu smo pronašli verziju koja neodoljivo podsjeća na dizajnerski model, no cijena mu je više od 70 puta manja - dok je za dizajnerski model potrebno izdvojiti gotovo 18 tisuća kuna, high street verzija košta 249,90 kn i dolazi u dvije veličine. 

Torba s potpisom Christiana Diora ovih se dana našla u centru pozornosti jer su na Instagram-profilu Diet Prada prikazali kako ju je gotovo u potpunosti "iskopirao" brend Calvin Klein. Osim oblika i loga, "inspiriranje" ide toliko daleko da se ispod imena brenda nalazi i grad, baš kao i na torbi Christiana Diora. 

Jedan od printeva koji ne može proći nezamijećeno, ali i koji je postao pravi klasik svakako je onaj Guccijev, a najčešće ga viđamo na platnetnim modelima. 

Mango je još jednom prepoznao popularnost uzorka pa su u kolekciju dodali model koji, na prvu, podsjeća na popularan logo, no ova varijanta dolazi po znatno nižoj cijeni pa je dostupna za 249,90 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".