Dina u trenirci ili Tea u kratkim kožnim hlačicama? I djevojka i sestra Tina Jedvaja pokazale odlične outfite

Cure su ukrale pozornost na otvorenju novog dućana u Zagrebu - jedna je odabrala ležerno, a druga elegantno izdanje, a oba outfita izgledaju super
Vidi originalni članak

Sinoć je u zagrebu brend Steven Dockman otvorio svoj dućan, a otvorenju su prisustvovali brojni ljubitelji popularnog urbanog brenda. Osim Luke Rajića i Laure Jurčević koji su pozirali u preslatkom društvu četveronožnog ljubimca, za oko su nam zapele dvije dame - Dina Dragija i Tea Jedvaj. 

Sin Borne Kotromanić i kći trenera Jurčevića pozirali u preslatkom društvu i pokazali super outfite

O obje stajliš cure pisali smo još za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva prije dvije godine, s obzirom na to da su pozornost javnosti tad plijenile dajući podršku nogometnoj reprezentaciji, a posebno Tinu Jedvaju. Dina je, naime, njegova djevojka, a Tea sestra. 

Dina Dragija ima genijalan stil, a njezine odjevne kombinacije volimo pratiti na društvenim mrežama. Odabrala je trenirku, kombinirala je s upečatljivim T-shirtom, a look zaokružila efektnim Nike tenisicama. Odabrala je lagane valove u kosi i nježan make up koji joj super pristaje. 

Tea Jedvaj išla je na nešto elegantniji stajling pa je kožne hlačice kombinirala sa Steven Dockman T-shirtom, kariranim sakoom, sandalama s vrtoglavo visokim potpeticom, a look su osvježili odlično odabrani modni detalji - odlučila se za crvenu torbicu i tzv. poštarsku kapicu koji super idu s valovima u kosi kakve nosi i Dina.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".