Dame, pozor! Dijelimo 100 paketa Bocassy noćnih krema i micelarnih vodica

Odgovorite točno na nagradno pitanje i osvojite fantastične darove
Vidi originalni članak

Dnevna njega lica neizostavan je beauty tretman u njezi svake žene, a jednako važnu ulogu ima i noćna krema. Prije nanošenja noćne kreme lice je potrebno dobro očistiti. Upravo vas zato Diva nagrađuje izvrsnim Bocassy proizvodima! Sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje, a 100 čitatelja ili čitateljica osvojit će Bocassy noćnu kremu i micelarnu vodicu.

Bocassy Crème hydratante de nuit - Advanced Antioxidant Lift&Boost

Zadaća je noćne kreme njegovati kožu stimuliranjem obnove stanica, pospješivanjem stvaranja kolagena, poboljšavanjem cirkulacije, čime se koži vraća elastičnost i odgađa pojava bora. Noćna krema s infuzijom alantoina u zelenom čaju namijenjena je mlađoj, normalnoj ili mješovitoj koži. Sadržava samo prirodna biljna ulja i biljne infuzije aktivirane posebnim tehnološkim postupkom. Ova krema bogata je različitim nutritivnim elementima, no kako ne ostavlja višak masnoće na koži, na licu se osjeća poput hidratantne.

Bocassy micelarna vodica

Kako bi koža zadržala blistav izgled, prije nanošenja hidratantne kreme pravilo je dobro je očistiti. Tijekom dana na koži se skupljaju nečistoće i masnoća, posebno u gradskim uvjetima, a usto koža upija i mnoštvo toksina koji joj štete. Nečistoća koja se taloži na koži lica začepljuje pore, što pogoduje nastanku mitesera i akni. Stoga je idealan tretman za zdravu i čistu kožu nanošenje Bocassy micelarne vodice. Lagana i učinkovita, dizajnirana je da čisti i uklanja nečistoću s lica, a hijaluronska kiselina, ružin hidrolat, ginseng i neven sinergijski djeluju te snažno utječu na obnovu i zadržavanje hidratacije u koži.

Prijaviti se možete do utorka, 21. studenog do kraja dana. 

Fill out my online form.
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".