Dijana i Nikolina znaju kako nositi crno na efektan način: 'Nismo dugo bile u gradu pa smo se htjele srediti''

Iako su se u odijevanju vodile istom idejom, nisu se, kažu nam prijateljice, dogovarale, već je tako ispalo sasvim slučajno.
Vidi originalni članak

Crna boja uvijek je dobra ideja - idealna je za razne prigode, no ponekad zna izgledati monotono. Tada se treba poigrati uzorcima, teksturama i efektnim modnim dodacima, što jako dobro znaju prijateljice koje je na zagrebačkoj špici fotografirao naš Goran Čižmešija

Odličan modni trenutak nastao je prije nekoliko dana, na Staru godinu, a Dijana Geratović i Nikolina Bosnić tada su gradom prošetale kombinacije kojima se možete inspirirati u prigodama kad poželite nešto elegantnije, no uz dozu ležernosti koje su donijele udobne čizme - gležnjače i kaubojke.

Dijana, specijalistica marketinga, i Nikolina, magistra novinarstva, ispričale su za Divu kako dugo nisu bile u gradu pa su se poželjele srediti. Crno su, ispričale su nam, odabrale u kombinaciji s crvenim ružem, vječnim favoritom u kozmetičkoj torbici. Iako su se u odijevanju vodile istom idejom, nisu se, kažu nam prijateljice, dogovarale, već je tako ispalo sasvim slučajno.

Dijana je trapezice kombinirala s nekoliko modnih klasika - bazičnom majicom, crnom pelerinom i gležnjačama, a dodatnu dozu elegancije outfitu je dala efektnom ogrlicom i naušnicama. 

Nikolina je odabrala izvrsnu haljinu spojila uz bijelu košulju i crni kaput, komade u koje je dobro 'loviti' na sniženju jer se radi o svevremenskim komadima nosivima iz sezone u sezonu. Stajlingu je dodala dizajnersku torbicu za koju se smatra da je sjajna investicija, a pristaje na baš sve.

Kožnu torbu najbolje je kupiti na sniženju: Ima i klasičnih i trendovskih modela, već od pedesetak eura

FOTO: & Other Stories 75 eura FOTO: & Other Stories 75 eura FOTO: & Other Stories 50 eura FOTO: & Other Stories 100 eura FOTO: & Other Stories 110 eura FOTO: & Other Stories 50 eura FOTO: & Other Stories 55 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Mango 99,99 eura FOTO: Massimo Dutti 259,99 eura FOTO: Massimo Dutti 259,99 eura FOTO: Massimo Dutti 65,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".