Diesel od sada i po pristupačnijim cijenama

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Obožavatelji ovog poznatog brenda sada njihove komade visoke kvalitete mogu pronaći i po cijenama nešto povoljnim nego što su navikli..
Vidi originalni članak

Svi ljubitelji premium casual odjeće i sasvim „ne“običnog, suvremenog i urbanog jeansa dobili su novu omiljenu shopping destinaciju – otvoren je DIESEL outlet u Rosesu-u.

Ovaj je brand za nas pripremio bogat izbor odjeće, obuće i modnih dodataka iz proteklih kolekcija po sniženim outlet cijenama. Razlog više za posjetu jest i činjenica da je to jedina Dieselova outlet trgovina u Hrvatskoj. Priliku da ugrabe svoj omiljeni komad od Diesela nisu propustile ni Korana Gvozdić, Mirjana Mikulec, Ana Radišić, Nensi Profaca i Nataša Svekler, koje su se oduševile ne samo izborom u trgovini već i jedinstvenim uređenjem. 

 

 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".