Diadema lansirala kolekciju koja će zadovoljiti različite ukuse i stilove

Vidi originalni članak

Modna kuća Diadema ove je sezone lansirala kolekciju koja će zadovoljiti mnoge ukuse i stilove. S time na umu, može se sa sigurnošću reći da ćete u ponudi kariranih, točkastih i cvjetnih uzoraka u raznobojnim i monokromatskim modelima, pronaći svoj favorit.

Atraktivnu jesensku sezonu u Diademi obilježavaju must-have karirani uzorci oversized tunika i dugih suknji, široki modeli "boyfriend" košulja sa bisernim detaljima te neizostavne haljine od mekanog pliša. Ako vas privlači "business look" za vas su idealne hlače visokog struka, prugasta košulja i kaput na vezanje. U svojoj svečanoj kolekciji Diadema je pripremila sjajne haljine s mnoštvo svjetlucavih detalja i čipke, a ako vam to nije dovoljno, zacijelo će vas osvojiti haljine s mašnama i biserima u popularnoj midi dužini. U nastavku pogledajte galeriju najnovijih modela iz Diademe, koje možete naručiti na www.diadema.hr

Diadema

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".