Nova Diva: Želite li i vi hladnjak s D&G potpisom?

U novom broju Dive čitajte o rukom oslikanim hladnjacima Dolce&Gabbana, ali i zaigrajte nagradnu igru: osvojiti možete kompletne outfite s potpisom jednog od pet domaćih modnih dizajnera
Vidi originalni članak

Modna kuća Dolce&Gabbana, u suradnji s izuzetno kvalitetnim i po dizajnu i dizajnerskim suradnjama poznatim brendom kuhinjskih aparata Smeg, napravila je limitiranu kolekciju hladnjaka pod nazivom “FAB28”. Premijeru su imali na nedavno održanom milanskom sajmu Salone del Mobile u Milanu 13. travnja, jednom od najvećih svjetskih sajmova namještaja. 
Kakve će biti boje, ali i uzorka ovi (ne)obični kućanski aparati pomno je osmišljeno, a na ukrašavanje svakog pojedinog primjerka utrošeno je 240 sati rada!

Hladnjake tako odlikuje prepoznatljiva estetika talijanskog modnog dvojca i print koji možemo vidjeti na njihovim kolekcijama odjeće i modnih dodataka. Limitirana kolekcija znači da je ovih hladnjaka napravljeno samo stotinu, a cijena jednog jest, ni manje ni više, već 30.000 funti. Domenico Dolce prokomentirao je ovu zanimljivu suradnju: “Svaki hladnjak iz ove kolekcije unikatan je i priča priču našeg identiteta. Uzorak je, naravno, osmišljen od sicilijanskih simbola, motiva marioneta, limuna i drugog mediteranskog voća te mnoštva drugih sitnih detalja.” Samo za one duboka džepa.

U novom broju Dive koji je na kioscima od subote 14. svibnja pročitajte i druge zanimljive teme iz svijeta mode i ljepote, ali svakako okušajte sreću i u nagradnoj igri. Možda osvojite komade nekog od pet hrvatskih dizajnera, Ivana Alduka, Elfsa, Krie designa, Twinsa ili Zorana Aragovića!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".