Detalje kakve nose cool frendice još nismo vidjeli na špici: 'Volimo se sređivati, pogotovo kad negdje zajedno idemo'

U stajliš kombinacijama pozirale su našem Goranu Čižmešiji i rado ispričale nekoliko detalja o svom stilu.
Vidi originalni članak

Ako volite pomaknutu klasiku, zasigurno će vam se svidjeti odjevne kombinacije koje su prošetale divne prijateljice, a s osmijehom od uha do uha prošle su godine pozirale i našem Goranu Čižmešiji. Emily Karlić, studentica Akademije za modni dizajn i Consuelo Soza Palma, studentica međunarodnog biznisa u Nizozemskoj, gradom su prošetale u odličnim izdanjima u kojima glavnu riječ vode zanimljivi i efektni detalji.

- Volimo se sređivati, pogotovo kad negdje zajedno idemo i uvijek biramo neobične kombinacije. Prije smo se često dogovarale što ćemo odjenuti, ali sada rjeđe jer smo razdvojene zbog studiranja i daleko jedna od druge - ispričale su nam simpatične prijateljice.

Emily je odabrala efektan spoj trendi proljetnih komada u pastelnoj boji pa je tako spoj lepršavih hlača i prsluka kombinirala uz crne Nike tenisice. Outfitu je dodala i malu crnu torbicu preko ramena, kao i nekoliko detalja leopard uzorka.

Consuelo je spojila bijeli crop top i crne kratke hlače sa predimenzioniranom crnom košuljom te modnim dodacima u crnoj boji. No, ono što je nama najviše zapelo za oko su cool traper nogavice koje još nismo imali prilike vidjeti na zagrebačkoj špici, a dodale su novu dimenziju cijelom stajlingu.

Chic setovi idealan su izbor za ležerne, ljetne dane: Izdvojili smo najljepše modele iz omiljenog dućana
Trendovi kod manikura koji će biti najpopularniji ovog ljeta, a lako ih je rekreirati kod kuće
Neophodan ljetni modni dodatak: Ove godine dominiraju predimenzionirane i ovalne sunčane naočale

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".