Deseta epizoda serije 'I tek tako...' donijela nam je genijalne kombinacije u kojima su prevladavale jarke boje, leopard uzorak i chic torbice

Carrien najbolji izgled u ovoj epizodi bila je njezina uvodna kombinacija, s kardiganom s printom zvijezda, plavom košuljom i svjetlucavim srebrnim čizmama.
Vidi originalni članak

Još samo jedna epizoda dijeli nas od finala druge sezone popularne serije ‘I tek tako…’. U ovotjednoj epizodi, Charlottin muž i djeca imaju napade bijesa jer je ona zaposlena majka, Miranda se suočava s načinom na koji se nosi s bivšima, a Aidanova djeca izazivaju brige za novopečeni par.

Carrien najbolji izgled u ovoj epizodi bila je njezina uvodna kombinacija, s kardiganom s printom zvijezda, plavom košuljom i svjetlucavim srebrnim čizmama.

Miranda otvara epizodu noseći plavo-zelenu haljinu s izrezom i naborima iz Hobbs Londona, koju kombinira s akvamarin plavim remenom i zelenim štiklama. Nakon konferencije za tisak U. N.-a, vidimo je u žutom i ljubičastom Oscar de la Renta ombré kaputu, mini torbi Yuzefi, Interior hlačama i torbici boje lavande.

Charlotte, koja se prisjećala 90-ih prije samo nekoliko epizoda, sada vraća sat još više unatrag i prihvaća stil 80-ih, noseći sako na točkice s puf rukavima te crnu pencil suknju i crne salonke.

Za ručkom, četvorka uživa u svojim veganskim obrocima u kolektivno slatkim odjevnim kombinacijama, s Mirandom u metalik senf-žutom satenskom kompletu Christophera Johna Rogersa i hlačama širokih nogavica, s remenom i uparenim s peep-toe platformama, neonskim naušnicama Melissa Kaye i smeđom torbom od zmijske kože.

Carrie ubacuje malo starine u kombinaciju s ljubičastom svilenom haljinom Mary McFadden iz 80-ih s naboranim dekolteom, a stavila ju je ispod smeđe suknje. Charlotte nosi ružičastu haljinu spuštenih ramena s crnim remenom i šarenu torbu Roger Vivier. Lisa Todd Wexley nosi aqua set iz A.W.A.K.E. Mode s izrezanim krep topom s visokim dekolteom i hlačama s prorezima na koljenima. Monokromatski izgled razbija jarko narančastim dodacima, uključujući torbu Mark Cross.

Nekoliko dana kasnije, Seema dolazi u Carrien prepuni stan u West Villageu noseći kaput leopard uzorka na set košulje i hlača širokih nogavica istog uzorka. Dodala je crnu torbicu te look zaokružila sunčanim naočalama mačkastog oblika.

Stil Đurđe Antolović naprosto obožavamo: 'Bijelu nosim tijekom cijele godine, s njom se ne može pogriješiti'
Najbolji prijelazni komadi koje možete nositi kada zahladi, ali nije još stigla jesen
7 jesenskih bob frizura za one koji žele promjenu u kosi nakon ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".