Muškarac sa zagrebačke špice koji zna kako privući pozornost i biti glavni frajer

Dobra kožna jakna treba biti sastavni dio svakog muškog ormara
Vidi originalni članak

Muškarcima ne treba puno da bi bili zamijećeni. Formula njihovog uspjeha uglavnom leži u dobrom outfitu. Ovaj dečko je to znao i zagrebačkom špicom prošetao u odličnom izdanju. 

Dobra i efektna crna kožna jakna odjevni je predmet koji mora imati svatko u svom ormaru, kako žene tako i muškarci. Ovaj je dečko odabrao trendi motorističku jaknu sa zlatnim detaljima i prošivenim rukavima. Bad look ublažio je bijelom T-shirticom s crvenim natpisom uz koju je uskladio i odlične tenisice.

Evo dečki, formula dobrog outfita jevrlo jednostavna: kožna jakna, T-shirt, dobre traperice i cool tenisice. Ako se umjesto tenisica odvažite na čizme, učinak će biti na kvadrat, a vi glavni frajeri! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".