Nakon što su žene frajerima ukrale 'boyfriend' traperice, oni su počeli nositi 'girlfriend' majice

Od skinny traperica do elegantnih bluza - muškarci su se počeli zavlačiti u ženske ormare
Vidi originalni članak

Boyfriend jeans postale su omiljenim modelom ženskih traperica i taj status drže dan-danas. No čini se da su muškarci odlučili uzvratiti - sve je više onih koji određene odjevne predmete i modele ne smatraju rezerviranima samo za žene, počevši od skinny traperica do elegantnih bluza s dubokim izrezom. 

Trend ženskih odjevnih komada njeguje i promiče i brojna slavna gospoda. Pjevač Harry Styles već se neko vrijeme pojavljuje na sceni u prekrasnim bluzama, a na Guccijevoj čipkastoj crnoj košulji pozavidjela bi mu svaka dama.   

Glumac Jared Leto poznat je po svojim ekstravagantnim outfitima, ali uvijek nas uspije iznenaditi. Model bluze koji smo u Zari viđali u svim bojama, Jared Leto nosi u Guccijevoj tamnoplavoj verziji.

Shawn Mendes također je blagonaklon ženskim bluzama, a to je pokazao nastupom u Fendijevoj prozirnoj košulji protkanoj zlatnim nitima. 

Billyja Portera pak rijetko viđamo u maskulinim outfitima, a uvijek se u kombinaciji nađe neka ženstvena bluza, poput ove Michaela Korsa s voluminoznom mašnom. 

I Darren Criss na Met Gali pojavio se u neuobičajenom izdanju. Za tu je prigodu odjenuo ženski Balmainov sako s raznobojnim cirkonima. 

Premda modu celebrityja ne trebamo uvijek uzeti kao mjerodavnu, o popularnosti ovog trenda svjedoči i ponuda žensko-muške odjeće na Asosu. Proljetos smo se susreli s muškim uskim crnim topićem bez naramenica i crop topom dugih rukava, a danas u ponudi imaju kompletnu party kolekciju u izvedbi Asos Designea u koju bez problema mogu zaviriti i žene. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".