Dečki, što kažete? Frajer sa špice nosi cipele koje se mnogi frajeri ne bi usudili, i to u crvenoj boji!

Jedno je sigurno - ukrao je pozornost!
Vidi originalni članak

Mokasine su jedan od onih modela obuća oko koji vlada podvojeno mišljenje - volite ih ili ne, a nama se čini kako se sve više muškaraca odlučuje za njih! Hrabro ih je isfurao i frajer za špice koji je odabrao neočekivanu boju - crvenu, a time još više pokrenuo polemiku oko svog izbora.

Uskladio ih je s poderanima trapericam, majicom s porukom te plavim sakoom iz kojeg je izvirivao još jedan zgodan detalj - rupčić crno-crvenoj uzorka, a takvim se odabirom definitivno istaknuo na zagrebačkoj špici. Njegov se prijatelj odlučio za nešto "decentniji" styling pa je crnu polo majicu uskladio s basic trapericama i klasičnim tenisicama. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".